Green Car Szerviz YouTube-Csatorna

A Megbízó

A Green Car Prémium Szerviz számos olyan szolgáltatással rendelkezik, mely indokolta a saját YouTube-csatorna létrehozását: szervizbemutatók, szerelési tanácsok, autós tippek, exkluzív minőségű prémium alufelnik, gumiabroncsok forgalmazása és szerelése stb. A videóanyagok digitális tartalomszerkesztése, vágása, fényelése mind HitFilm-ben és DaVinci Resolve-ban készültek.

Green Car Prémium Szerviz Weboldal

Ajánlás

Nagyon sok marketingessel, fejlesztővel és grafikussal dolgoztunk már. Sajnos mind lemorzsolódott, mert képtelenek voltak arra az egyszerű dologra, hogy egy képbe illesszék az egész működést. Ti – már a kezdetektől fogva – időt nem sajnáltatok arra, hogy megismerjétek a személyiségünket és a határainkat amiben mozgunk. Ennek köszönhetően tudtatok azonosulni azzal, amit valóban szeretnénk elérni, és nem azzal amit ki merünk vagy nem merünk mondani! Nem találkoztunk még hasonló megoldásokkal.

Az arculatunk olyan lett amit szerettünk volna – és közel sem olyan mint amit el tudtunk mondani. A web-megjelenésünk pedig a visszajelzések alapján messze megelőzi a piacot. De ezt mondhatnánk a közösségi média és a videós megjelenésekre is!

Tehát egyszóval érzéseken keresztül, egy profi stratégia mentén, percre pontosan időzített elkészültségi szintekkel segítetek megélni az álmainkat! Szerencsére az álmaink elérhető célokká váltak segítségetekkel! Közös munkánkat hosszútávra tervezzük, mivel már fél mondatokból is megértjük egymást.

Jajj… Még egy apróság. Ne számíts a legolcsóbb megoldásokra. Viszont nyugodtan számíthatsz a lehető legprofibb kivitelezésre és hozzáállásra. Prémium Ügyfél + Prémium Szolgáltató egyenlő Elégedettség! Fizesd meg a sikered, megéri!

Hatalmas hálával,
Ghimán Lajos, szervizvezető
Green Car Prémium Szerviz

Hogyan dolgozunk?

Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

Videógaléria

Ha tele vagy célokkal, vágyakkal, hatalmas tervekkel akkor itt az idő, hogy lebontsuk végre az utadban álló falakat! Vedd fel velünk a kapcsolatot és alkossuk újra a cégedet és az életedet!

Hogyan készült?

Amennyiben szükséges, akár mindent újragondolunk – pontosan azért, hogy termékeid és szolgáltatásaid Téged tükrözzenek!

42%

FELHASZNÁLT KORÁBBI ANYAGOK

38%

ÚJRAGONDOLT MŰKÖDÉS

99%

POZITÍV VISSZAJELZÉS

100%

FORGALOM NÖVEKEDÉS

2020-11-11T19:00:19+01:00
Go to Top