Varázslatos Rezgés Landing Oldal

A Megbízó

A #varázslatosrezgés saját közösségi programunk, mely egyben össze is fogja az általunk nyújtott szolgáltatásokat és termékeket. A közösségi program célja, hogy minél több emberhez eljuttassuk a közösségi médiák segítségével – önjáró módon – féldrágakő ékszereinket. Ehhez a programhoz készült ez az egy oldalas landing oldal, mely csak navigációs szerepet tölt be, továbbirányítva Ügyfeleinket az őket érdeklő témák felé.

Varázslatos Rezgés

Unod már az önfejlesztő és önismereti könyvek millió tanácsát? Nem csodáljuk, hisz munka, gyerek, család mellett kinek van ma már erre ideje! Érdekelne egy sokkal gyorsabb, kényelmesebb és stabilabb megoldás? Csatlakozz Te is díjmentesen a több száz Rezgéshez, hisz ékszereink különleges energiája nem csak Téged véd és nap mint nap segíti fejlődésedet, de óvja a környezetet és Bolygónkat!

Hogyan dolgozunk?

Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

Képgaléria

Ha tele vagy célokkal, vágyakkal, hatalmas tervekkel akkor itt az idő, hogy lebontsuk végre az utadban álló falakat! Vedd fel velünk a kapcsolatot és alkossuk újra a cégedet és az életedet!

Hogyan készült?

Amennyiben szükséges, akár mindent újragondolunk – pontosan azért, hogy termékeid és szolgáltatásaid Téged tükrözzenek!

5%

FELHASZNÁLT KORÁBBI ANYAGOK

100%

ÚJRAGONDOLT MŰKÖDÉS

99%

POZITÍV VISSZAJELZÉS

100%

FORGALOM NÖVEKEDÉS

2020-11-11T18:59:54+01:00
Go to Top