Ikerláng, Lélekszerelem Landing Oldal

A Megbízó

Ez a videósorozat saját fejlesztésben készült, mely szorosan kapcsolódik a párkapcsolatokban leginkább keresett együttálláshoz: a lélekpárok, ikerlángok, duál társak működéséhez. A sorozat és a kapcsolódó landing oldal mind-mind saját fejlesztés, mely együttesen alkalmazta a kreativitást, a digitális marketinget, SEO-t és konverziónövelést. Általánosan elmondható, hogy az általunk tervezett landing oldalak minimális konverziója 40% feletti.

Ikerláng, Lélekszerelem Landing Oldal Tervezése

Két nagy sikerű videósorozatunk után íme a harmadik: “Az Ikerláng, Lélekpár Párkapcsolatok Titka ➤ Az Éteri Kapocs” címmel. Hisz minden férfi és nő a párkapcsolatokban kizárólag a boldogságot, a teljességet keresi, és keres valami olyasmit is, amit Éteri Kapocsnak, a Lelkek kapcsolódásának is nevezhetünk. De vajon tudod-e, hogy mi is ez pontosan? Ugyanis életed legkeményebb, ugyanakkor leggyönyörűbb kapcsolatáról beszélünk – erről szól ez a díjmentes videósorozat, melyhez csak regisztrálnod kell a Keresztneved, és az E-mail címed megadásával!

Hogyan dolgozunk?

Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

HOGYAN DOLGOZUNK?
Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

Tele vagy célokkal

… vágyakkal, hatalmas tervekkel akkor itt az idő, hogy lebontsuk végre az utadban álló falakat! Vedd fel velünk a kapcsolatot és alkossuk újra a cégedet és az életedet!

Ikerláng, Lélekszerelem Landing Oldal Tervezése

Hogyan készült?

Amennyiben szükséges, akár mindent újragondolunk – pontosan azért, hogy termékeid és szolgáltatásaid Téged tükrözzenek!

5%

FELHASZNÁLT KORÁBBI ANYAGOK

100%

ÚJRAGONDOLT MŰKÖDÉS

100%

POZITÍV VISSZAJELZÉS

100%

FORGALOM NÖVEKEDÉS

2020-12-28T00:50:35+01:00
Go to Top