Hatodik Érzék Tanfolyam Landing Oldal

A Megbízó

Szintén saját fejlesztésként készült videósorozatunk, mely a megérzések működését helyezte a fókuszba. A megérzések életünk mindennapjait átszőnék, csak vagy nem merjük használni, vagy nem tudjuk hogyan is kell. Pedig milyen izgalmas lenne megérezni üzletfelünk valódi szándékait, párunk, gyermekeink problémáit, vagy akár a közelgő szerencsét, vagy netán a veszélyt. Ez a sorozat ebben igyekszik az érdeklődőknek segíteni.

Maga a tanfolyam teljesen automatizáltan megy, számos szolgáltatásunkat és tudásunkat népszerűsítve.  Általánosan elmondható, hogy az általunk tervezett landing oldalak minimális konverziója 40% feletti.

Hatodik Érzék (A Megérzések) Tanfolyam Landing Oldal

A nagy sikerű Angyalkártya Tanfolyam után újabb sorozatunk „A Hatodik Érzék – A Megérzések Művészete” online videótanfolyam. A Hatodik Érzék nem más, mint egy merő intuíció, a megérzések sokasága – mely érzékelést egy kis gyakorlással rengeteg helyen fogod tudni használni: a családodban, a párkapcsolatodban, a gyerekekkel, vagy akár a munkádban, vállalkozásban, az üzleti életedben. A tanfolyamra weboldalunkon csak regisztrálnod kell a keresztneved és az e-mail címed megadásával, kezd el még ma!

Hogyan dolgozunk?

Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

Tele vagy célokkal

… vágyakkal, hatalmas tervekkel akkor itt az idő, hogy lebontsuk végre az utadban álló falakat! Vedd fel velünk a kapcsolatot és alkossuk újra a cégedet és az életedet!

Hatodik Érzék (A Megérzések) Tanfolyam Landing Oldal

Hogyan készült?

Amennyiben szükséges, akár mindent újragondolunk – pontosan azért, hogy termékeid és szolgáltatásaid Téged tükrözzenek!

5%

FELHASZNÁLT KORÁBBI ANYAGOK

100%

ÚJRAGONDOLT MŰKÖDÉS

99%

POZITÍV VISSZAJELZÉS

100%

FORGALOM NÖVEKEDÉS

2020-12-28T00:48:13+01:00
Go to Top