Green Car WordPress Weboldal

A Megbízó

A Green Car Prémium Szerviz teljes körű autószerviz Budapesten – akár azonnali autószervizzel is! Ha nincs időd várni, ha igényled a minőségi, megbízható és kiváló áron működő prémium szolgáltatásokat – Budapest legjobb szervizénél jársz!

Green Car Prémium Szerviz Weboldal

Legyen szó autószerelésről, teljes körű autószervizről, gumiabroncsok szereléséről és értékesítéséről, autófényezésről vagy autókárpit tisztításról, baleset esetén akár teljes körű kárügyintézésről vagy ózonos autóklíma tisztításról – szeretettel várnak Téged Budapest szívében! Weboldalunkon ismerkedjen meg széles körű autószerviz szolgáltatásainkkal és hívj minket bizalommal a +36 (30) 248 6104 vagy a +36 (70) 631 0959 telefonszámon!

Green Car Prémium Szerviz Weboldal

Ajánlás

Nagyon sok marketingessel, fejlesztővel és grafikussal dolgoztunk már. Sajnos mind lemorzsolódott, mert képtelenek voltak arra az egyszerű dologra, hogy egy képbe illesszék az egész működést. Ti – már a kezdetektől fogva – időt nem sajnáltatok arra, hogy megismerjétek a személyiségünket és a határainkat amiben mozgunk. Ennek köszönhetően tudtatok azonosulni azzal, amit valóban szeretnénk elérni, és nem azzal amit ki merünk vagy nem merünk mondani! Nem találkoztunk még hasonló megoldásokkal.

Az arculatunk olyan lett amit szerettünk volna – és közel sem olyan mint amit el tudtunk mondani. A web-megjelenésünk pedig a visszajelzések alapján messze megelőzi a piacot. De ezt mondhatnánk a közösségi média és a videós megjelenésekre is!

Tehát egyszóval érzéseken keresztül, egy profi stratégia mentén, percre pontosan időzített elkészültségi szintekkel segítetek megélni az álmainkat! Szerencsére az álmaink elérhető célokká váltak segítségetekkel! Közös munkánkat hosszútávra tervezzük, mivel már fél mondatokból is megértjük egymást.

Jajj… Még egy apróság. Ne számíts a legolcsóbb megoldásokra. Viszont nyugodtan számíthatsz a lehető legprofibb kivitelezésre és hozzáállásra. Prémium Ügyfél + Prémium Szolgáltató egyenlő Elégedettség! Fizesd meg a sikered, megéri!

Hatalmas hálával,
Ghimán Lajos, szervizvezető
Green Car Prémium Szerviz

Hogyan dolgozunk?

Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

Képgaléria

Időszakos szerviz, kis és nagy szervizek garanciával, prémium minőségben mégis elérhető árakon? Miért is ne! Ráadásul mindez kényelemmel és biztonsággal!

Hogyan készült?

Amennyiben szükséges, akár mindent újragondolunk – pontosan azért, hogy termékeid és szolgáltatásaid Téged tükrözzenek!

12%

FELHASZNÁLT KORÁBBI ANYAGOK

87%

ÚJRAGONDOLT MŰKÖDÉS

99%

POZITÍV VISSZAJELZÉS

100%

FORGALOM NÖVEKEDÉS

2020-12-23T13:57:00+01:00
Go to Top