Angyalkártya Tanfolyam Landing Oldal

A Megbízó

Ez a hét részes videótanfolyam angyal és tarot kártyázni tanítja meg az érdeklődőit, egy tematikusan felépített videósorozaton keresztül. A tanfolyam teljesen automatizált, így egész évben folyamatosan tud futni, mely egyben egyes szolgáltatásainkra is gyűjti az érdeklődőket. A videósorozat célja egy másfajta gondolkodásmód átadása és elsajátítása, mely elengedhetetlen a kártyák olvasásához. A sorozat nem csak kellemes időtöltés, de nagyon sok spirituális gondolatot is magában hordoz a valóság megértéséhez. Általánosan elmondható, hogy az általunk tervezett landing oldalak minimális konverziója 40% feletti.

Angyalkártya és Tarot kártya Tanfolyam Landing Oldal

Mit gondolsz, mi a Sorsod? Mi céllal születtél erre a Világra? Sokan, sokfélét állítanak a Sorsról – egy dolog viszont biztos: mindennek csak egy célja van, hogy elérd Önmagad Teljességét, Boldogságát és Harmóniáját. Nem véletlen, hogy mindenki éppen ezekre keresi a választ. Lásd előre a feladataidat, és tedd jobbá az életed! Erről szól ez a különleges Angyalkártya és Tarot Kártya Online Tanfolyam, melyhez csak regisztrálnod kell a keresztneved és az e-mail címed megadásával!

Hogyan dolgozunk?

Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

HOGYAN DOLGOZUNK?
Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

Tele vagy célokkal

… vágyakkal, hatalmas tervekkel akkor itt az idő, hogy lebontsuk végre az utadban álló falakat! Vedd fel velünk a kapcsolatot és alkossuk újra a cégedet és az életedet!

Angyalkártya és Tarot kártya Tanfolyam Landing Oldal

Hogyan készült?

Amennyiben szükséges, akár mindent újragondolunk – pontosan azért, hogy termékeid és szolgáltatásaid Téged tükrözzenek!

5%

FELHASZNÁLT KORÁBBI ANYAGOK

100%

ÚJRAGONDOLT MŰKÖDÉS

100%

POZITÍV VISSZAJELZÉS

100%

FORGALOM NÖVEKEDÉS

2020-12-28T00:50:50+01:00
Go to Top