A Megbízó

A Green Car Prémium Szerviz teljes körű autószerviz és autós webáruház Budapesten – akár azonnali autószervizzel is! Ha nincs időd várni, ha igényled a minőségi, megbízható és kiváló áron működő prémium szolgáltatásokat – Budapest legjobb szervizénél jársz!

Green Car Shop UNAS Webáruház

Webáruházunkban közel 12,000 termékből választhatsz jelenleg, a legnagyobb márkák kínálatával: téli és nyári, négyévszakos gumiabroncsok, alufelnik, sportfelnik, acélfelnik. Folyamatosan bővülő webáruházunk hamarosan közel 100,000 termékkel büszkélkedhet. Szereted Te is a különleges ajánlatokat, kedvezményeket? Regisztrálj hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról, kedvezményes ajánlatainkról!

Green Car Shop UNAS Webáruház

Ajánlás

Nagyon sok marketingessel, fejlesztővel és grafikussal dolgoztunk már. Sajnos mind lemorzsolódott, mert képtelenek voltak arra az egyszerű dologra, hogy egy képbe illesszék az egész működést. Ti – már a kezdetektől fogva – időt nem sajnáltatok arra, hogy megismerjétek a személyiségünket és a határainkat amiben mozgunk. Ennek köszönhetően tudtatok azonosulni azzal, amit valóban szeretnénk elérni, és nem azzal amit ki merünk vagy nem merünk mondani! Nem találkoztunk még hasonló megoldásokkal.

Az arculatunk olyan lett amit szerettünk volna – és közel sem olyan mint amit el tudtunk mondani. A web-megjelenésünk pedig a visszajelzések alapján messze megelőzi a piacot. De ezt mondhatnánk a közösségi média és a videós megjelenésekre is!

Tehát egyszóval érzéseken keresztül, egy profi stratégia mentén, percre pontosan időzített elkészültségi szintekkel segítetek megélni az álmainkat! Szerencsére az álmaink elérhető célokká váltak segítségetekkel! Közös munkánkat hosszútávra tervezzük, mivel már fél mondatokból is megértjük egymást.

Jajj… Még egy apróság. Ne számíts a legolcsóbb megoldásokra. Viszont nyugodtan számíthatsz a lehető legprofibb kivitelezésre és hozzáállásra. Prémium Ügyfél + Prémium Szolgáltató egyenlő Elégedettség! Fizesd meg a sikered, megéri!

Hatalmas hálával,
Ghimán Lajos, szervizvezető
Green Car Prémium Szerviz

Hogyan dolgozunk?

Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

HOGYAN DOLGOZUNK?
Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

Saját webáruházat szeretnél?

Arculattervezés, UNAS és Shoprenter áruházak tervezése, teljes SEO és Marketing ismerettel – csak kicsit másképp: Keress minket Te is bizalommal elérhetőségeinken!

Green Car Shop UNAS Webáruház

Hogyan készült?

Amennyiben szükséges, akár mindent újragondolunk – pontosan azért, hogy termékeid és szolgáltatásaid Téged tükrözzenek!

8%

FELHASZNÁLT KORÁBBI ANYAGOK

87%

ÚJRAGONDOLT MŰKÖDÉS

100%

POZITÍV VISSZAJELZÉS

100%

FORGALOM NÖVEKEDÉS

2020-12-28T00:37:48+01:00
Go to Top