MINDIG IS FONTOS VOLT SZÁMUNKRA a felelősségvállalás, és ha már Segítők vagyunk, itt az ideje, hogy még jobban részt vegyünk a Társadalmi Felelősségvállalásban.

Tudtad? Mi támogatjuk a Plüss Kommandó Koraszülött Programját!

Éppen ezért úgy döntöttünk

… hogy mától minden termékünk és szolgáltatásunk bevételéből (beleértve mindhárom jelenlegi és jövőbeli szolgáltatási területünket) kiemelten támogatjuk a Plüss Kommandó Koraszülött Programját!

A program célja, hogy életmentő Giraffe Shuttle inkubátorokat és fejlődését segítő csomagokat juttasson el az 1 kilogramm alatti babáknak. Közel 100.000 koraszülött baba mentésén dolgoznak, összesen 23 koraszülött PiC és NiC osztály megsegítésén az országban.

Tudtad? Mi támogatjuk a Plüss Kommandó Koraszülött Programját!

Mostantól minden nálunk igénybe vett szolgáltatással és termékvásárlással Te is támogatod a Plüss Kommandót: beleértve természetesen a jammlife.hu, a jammstore.hu webáruházunk és a vállalkozásoknak szóló – weboldalak és webáruházak fejlesztésével foglalkozó – jammbusiness.hu oldalt is.

Köszönjük, hogy megrendeléseddel és vásárlásoddal Te is esélyt adsz egy Apró Hősnek!

Elakadtál? Nem találod a kiutat?

Mit gondolsz, mit eredményezhet az, hogyha 20 év marketing és design tudását ötvözzük a spiritualitás elképesztő lehetőségeivel? Nagyobb siker, szerencse, önbizalom, kiegyensúlyozottabb pénzáramlás?

KAPCSOLAT VELÜNK