Munka – Szerelem

Amikor saját vállalkozást indítasz, esetleg megkapod az áhított pozíciót a cégednél, és irányító szerepbe kerülsz, az bizony első érzésre szerelem lesz. Szeretni fogod amit csinálsz a maga hatalmával és a maga felelősségével együtt. És ez a szerelem igen gyümölcsözővé is tud válni, hiszen itt te vagy a vezető, és bár vannak pontok melyekre nincs ráhatásod, te irányítod, irányíthatod a dolgok menetét. Ez üdítő, mi több felemelő érzés – már ha szereted, és tételezzük fel, hogy szereted, amit alkottál – hiszen az energiád, a befekteted munkád és pénzed megtérül.

Munka, szerelem, tudatalatti működés

Olyan ez az érzés

… mint a gyermeknevelés látod, ahogy fejlődik, erősödik, és ezáltal egyre biztosabb talajt képez a lábad alatt a tevékenységed. Mondhat bárki, bármit a szerelem – ehhez a stabil, érzelmileg is biztos hátteret nyújtó, önbizalom erősítő érzéshez képest – piskóta.

Aztán valami elkezd döcögni, megbillensz, inognak a dolgok, és elkezdesz – vérmérsékletedtől függően – pánikolni: mert kihullik a biztos talaj, megszűnik az önbizalom erősítő és úgy érzed elveszel.

A miértjét pedig nem érted, mert semmi nem indokolta a csetléseket, botlásokat, esetleges bukásokat.

Hol a bibi? Mi történt?

Ilyenkor kell egy mély átvilágítás, a közgazdaságban olyan nagyon sulykolt kontrolling. Ha a céged átvizsgáltad, de nem találtál semmit, ami a kialakult helyzethez vezetett, akkor ott bizony emberi, magánéleti hiba csúszott a rendszeredbe. Valami olyan, amire nincs behatásod – csupán csak azért, mert nem tudod, nem érzékeled a befolyásoló tényezőt.

Nem létezik ugyanis olyan, hogy munka és magánélet külön utakon jár!

Miután mindkettő belőled ered, a te energiádból is táplálkozik, így lehetetlen – nem mellesleg badarság is azt gondolnod, hogy nincs kihatással az egyik a másikra. Ebben az esetben érdemes végigvenned mi történt a magánéletedben, haláleset, veszekedés, szakítás, házasság? Hiszen minden befolyással bír.

Igyekezz megtalálni magánéleti fordulópontod, mert ott van a kutya elásva, és ha azt megérted és feloldod, a vállalkozásod is helyrebillen. Mert az érzelmek és a gondolatok harmóniája bizony elengedhetetlen életed bármely területén!

Ha pedig nem boldogulsz a tudatalattid hatalmas tengerével, keress bennünket bizalommal és varázsoljuk újjá azt, ami életre és sikerre termett!

Szeretettel,
Tomi és Ági

Elakadtál? Nem találod a kiutat?

Mit gondolsz, mit eredményezhet az, hogyha 20 év marketing és design tudását ötvözzük a spiritualitás elképesztő lehetőségeivel? Nagyobb siker, szerencse, önbizalom, kiegyensúlyozottabb pénzáramlás?

2020-11-13T08:05:20+01:00
Go to Top