A sikeres nő kasztrálja a férfit?

Nőként karriert építeni, céget vezetni, mára már nem ismeretlen fogalom, de valljuk be őszintén, sajnos még a mai napig nem érett meg az üzleti élet, hogy egyformán kezelje a nők és a férfiak üzleti előmenetelét.

Így amikor nőként eléred a sikert, Te bizony duplán húzhatod ki magad!

Miért is?

Munka, szerelem, tudatalatti működés

Még mindig ott él minden férfiban – valahol mélyen –, hogy a nőnek a konyhában, a gyerek mellett a helye… Nos hölgyeim, aki így gondolja bek***hatja… Most komolyan? Valóban az életednek arról kell szólni, hogy kipréselsz magadból x porontyot és szaladgálsz a sörért a pasidnak? Ugye, hogy nem….

Így nőként sikert elérni és felküzdeni magad

… a férfiak során – a csúcsig, bizony kőkemény munka és rengeteg rinocérosz bőr réteg kifejlődését jelenti számodra. Vajon egy sikeres nő lehet boldog? Megengedheti magának azt a luxust, hogy boldogan omoljon egy FÉRFI karjába, védelmet és oltalmat találjon a szeretett Férfi ölelésében, feloldódjon a csókjában és levetkőzhesse a vastag, érzéketlen bőrt, melyet az üzleti élet kegyetlen harcainak kivédésére hozott létre?

Érdekes, mert minél erősebb egy Nő, minél inkább megerősödött, minél hosszabb időt töltött el a kemény üzleti életben, annál több puhap@cs kerül az útjába.

Hogy miért? Mert annyira megszokod, hogy irányítanod kell, hogy Te vagy a felelős és ha Te nem, akkor más nem fogja helyetted megtenni, hogy bizony férfi legyen a talpán, aki Téged megszelídít…

És neked is könnyebb, egy gyengébb pasit választani, mert mellette megmaradhat a Benned élő kemény oldal, nem kell előtérbe lépni a „gyenge” nőnek, a valódi szexi, vonzó, gondoskodó oldaladnak – mert a hideg is kiráz a gondolattól, hogy Te elgyengülj A Férfi mellett. Annyira megszokod a Kőkemény Harcos Amazon szerepét, hogy ezt egy pasinak se adod meg.

De ez nem csak a Férfi ellen szól… leginkább Önmagad ellen harcolsz!

Hülyeség? Nem, sajnos nem az… Nézz most hátra és nézd meg anyukádat.

Látsz egy gyenge nőt, aki egy töketlen apuka mellett meg kellett, hogy keményedjen. Akinek egyedül kellett megdolgoznia, elérnie mindent. Köveket, mi több hegyeket mozgatott, és még húzta-vonta maga után apukát is.

Nevelt Téged és a testvéreidet, hajtott, fifikázott és közben megkopott a mosolya, eltűnt a derű az arcáról, eltűnt a kislányos kuncogása. Már csak egy megfakult matróna képét kelti, aki ráadásul meg is keseredett, és csak osztja az észt neked is.

És Te bizony nem lépsz ugyanabba a csapdába, amibe anyukád besétált. Te nem áldozod fel a nőiességed egy férfi oltárán, inkább kőkeményen végigharcolsz mindent és dobod a boldogságot.

Munka, szerelem, tudatalatti működés

Hiszen ki akarna a hátán vonszolni egy pasit, nevelni a gyerekeket, megoldani az életben maradást, és nem mellesleg mindent megtenni, megteremteni? Nem! Te köszönöd szépen nem kérsz ebből… és lássuk be, ha apa még jól is keresett, biztos, hogy köze nem volt a családi élethez, max karácsonykor a 2. pálinka erejéig vett részt a családi buliban.

Te – aki most bőszen bólogatsz sorainkat olvasva -, most olvasd vissza, hogy miért is nem mersz egy Erős, Valódi Férfit választani? Mert matrónává szeretnél Te is válni, mert anya bármilyen idegesítő is valódi példakép, aki mindent túlél, aki mindent megold és aki már-már isteni erőket tud magáénak.

Neked ez a mintád… és ahogy múlnak az évek, amint kerülnek fel a tortádra a gyertyák, egyre ijesztőbb a hasonlóság anyukád és a tükörből visszaköszönő halvány mosolyú, derűtlen nő képe között. És ha magad mellé pillantasz, vaklószínű te is puhap@cs mellett ébredsz reggelente, aki tesze-tosza, akit nógatni kell, és akinek el kell magyaráznod minden áldott nap merre van az előre…

Valóban erre vágysz?

Valóban Marcona Amazonként élnéd le az életed? Vagy beengeded végre A NAGYBETŰS FÉRFIT, hogy hadd irányítson végre valaki más, mondjuk a NAGY Ő? Légy egyszerre sikeres és boldog, hisz e kettő csak a mendemondákban zárja ki egymást, no meg a Te jelenlegi mintarendszeredben! Pedig nagyon is megérdemled, hogy végre azt az Életet élhesd, amire valóban vágysz.

Megszabadulnál a Matrónától? Keress minket bátran!

Szeretettel,
Tomi és Ági

Elakadtál? Nem találod a kiutat?

Mit gondolsz, mit eredményezhet az, hogyha 20 év marketing és design tudását ötvözzük a spiritualitás elképesztő lehetőségeivel? Nagyobb siker, szerencse, önbizalom, kiegyensúlyozottabb pénzáramlás?

2020-11-13T08:05:04+01:00
Go to Top