Elérhetőségeink

Mit gondolsz, mit eredményezhet az, hogyha 20 év marketing és design tudását ötvözzük a spiritualitás elképesztő lehetőségeivel? Nagyobb siker, szerencse, önbizalom, kiegyensúlyozottabb pénzáramlás? Tegyél egy próbát Te is velünk, nem fogsz csalódni!

MAHRAKES Design Kft.

Hívtál, és nem vettük fel?

Biztos Ügyfél volt nálunk. Ha segíthetünk, írj bátran! A személyes adataid kitöltésére figyelj, igyekszünk gyorsan válaszolni. Amennyiben szeretnéd, ide kattintva olvashatod el Adatvédelmünket. Köszönjük a leveled!

Üzenetem elküldésével elfogadom az oldal Adatvédelmi Nyilatkozatát és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez!

Egy őrült ötletként

… 20 évnyi marketing és design tudást ötvöztünk a spiritualitás leghatékonyabb módszereivel!

Hogyan dolgozunk?

Design, szövegírás, web, marketing és egyéb költségek termelése helyett kezdjük először a Tudatalattiddal!

Csak 5 csillagos vélemények

Hornok János Egészen Jól! Unas Webáruház

2005 óta foglalkozom önfejlesztéssel, de Tőletek valami teljesen mást kaptam. Lebontottátok a fals hitrendszeremet, a félelmeimet, hogy újjáépülhessen minden. Hogy webáruházam, üzleti gondolkodásom és az Ügyfelekhez, a pénzhez való viszonyom teljesen megváltozhasson. Őszinteség, kimagasló szaktudás, profizmus, segítő szándék – ez az amit Tőletek kaptam, és amit szívből ajánlok másoknak is! Hogy Ők is valóra válthassák az álmaikat, a szenvedélyüket, az Életüket!

Ghimán Lajos Green Car Szerviz

Már a kezdetektől fogva időt nem sajnáltatok arra, hogy megismerjétek a személyiségünket és a határainkat, amiben mozgunk. Ennek köszönhetően tudtatok azonosulni azzal, amit valóban szeretnénk elérni, és nem azzal amit ki merünk vagy nem merünk mondani! Nyugodtan számíthatsz a lehető legprofibb kivitelezésre és hozzáállásra. Köszönjük Nektek!

Oláh Andrea INIS Business Kft.

Ahhoz, hogy a cégem még több profitot tudjon termelni, az kell, hogy mint tulajdonos és ügyvezető, mind lelkileg és fizikailag rendben legyek, ehhez nagy segítséget kaptam Tamástól és Ágitól. A munkájukat befektetésnek gondolom és gondoltam és már most a többszörösét visszakaptam, hiszen a cégem mégprosperálóbb lett az elmúlt évek alatt.

Oláh Andrea, INIS BUSINESS KFT.
Mészáros Imre Hasenegger Kft.

Évek óta Veletek dolgozom és ez így is marad. Roppant jó érzés, hogy mindenben otthonosan mozogtok, és nem nekem kell kitalálnom ezeket a dolgokat. Szövegírás, web, kinézet, formavilág… Mind-mind 5 csillag! Köszönöm a munkátokat, köszönöm a segítségeteket!

Mészáros Imre, HASENEGGER KFT.
Kellner Emese Wood and Dreams Kft.

Kezdő vállalkozóként legszívesebben pánikba esem az előttem tornyosuló nehézségek láttán. Ilyenkor felhívom Ágit és elmesélem, hogy mi a helyzet, mitől félek, mitől tartok. Pár jól irányzott kérdéssel mindig segítenek Tomival rátalálni a megfelelő válaszokra és erőt adnak, hogy képes vagyok továbbfolytatni. Rettenetesen hálás vagyok a sok segítségért, amit tőlük kapok!

Kellner Emese, WOOD AND DREAMS KFT.
Kerék Mirella DressWell Online Divatház Unas Webáruház

Köszönjük szépen azt a rengeteg időt és energiát amit belefektettetek az Unas Webshopunk létrehozásába és nem utolsó sorban a személyes konzultációkat, amik sokat segítettetek önmagunk fejlődésében!

Kerék Mirella, DRESSWELL WEBÁRUHÁZ