Hogyan dolgozunk? Marketing, másképp2021-02-11T22:04:50+01:00

Minden Veled kezdődik, és Veled végződik!

Te magad vagy a vállalkozásod, a céged lelke. Tőled működik, vagy éppen tőled haldoklik. Így mindennapi gondolataid, családod, érzéseid jelentős befolyással vannak a vállalkozásodra és a pénzügyeidre!

A Tudatalattid egy igen furcsa szerzet, hisz – anélkül, hogy észrevennéd – mindennapi életed 90%-a felett dönt. Mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül. Így ha vesztegel a céged, vagy korántsem úgy prosperál, ahogy azt Te szeretnéd, ideje egy nagytakarításnak. Hisz gondolati és érzelmi gátjaid mind-mind csak hátráltatnak. A siker és a pénz pedig nem adja könnyen magát! Így nekünk, nem csak az számít, amit Te elmondasz magadról, vagy a vállalkozásodról – hanem az is, amit a Tudatalattid rejt!

KAPCSOLAT VELÜNK
Minden Veled kezdődik, és Veled végződik!
Arculat, weboldal és az alapvető elemek

Arculat, weboldal és az alapvető elemek

Persze, mi is átbeszéljük, vagy ha szükséges, elkészítjük/módosítjuk az alapvető arculatát, weboldalát cégednek, hisz ezek a kötelező körök, de …

… itt is az a legfontosabb, ami Benned – mélyen – rejlik. Lehet bármilyen csili-vili is egy arculat vagy weboldal, lehet bármilyen drága is, ha az nem Téged ad vissza, nem Belőled fakad, nem hoz lázba legbelül mélyen, akkor csak kidobtad a pénzt! Mert bizony az Ügyfelek, a Fizetőképes Ügyfelek messze elkerülnek. Miért? Mert nem Te vagy! Mert az arculatodhoz, a weboldalhoz kapcsolódó érzéseid, gondolataid masszívan körbeveszik minden termékedet és szolgáltatásodat, mint egy jó mélyen alapozott betonfal. És ha ez a fal nem áthatolható/átjárható az Ügyfeleidnek, akkor itt el is vérzett minden…

KAPCSOLAT VELÜNK

Hangzatos szavak helyett: minden, ami a Közösségi Médiákban fellelhető!

Nálunk természetes, hogy egy weboldalt nem csak elkészítünk, hanem üzemeltetünk is. Így felesleges szavakkal, kifejezésekkel sem foglak terhelni: mindent elkészítünk Számodra, ami ma a Közösségi Médiákban fellelhető, és céged szempontjából szükséges.

Természetes számunkra az, hogy minden weboldalunk mobilbarát, hisz a felhasználók több mint 80%-a ma már mobilon netezik. Mint ahogy az is, hogy melletted maradunk mindaddig, amíg Te és vállalkozásod ezt igényli, és így mindent le is veszünk a válladról: facebook, instagram, strory-k, videók, youtube-csatorna, webáruház… Ezeket kérned sem kell, ez a dolgunk. Mint ahogyan az is, hogy Veled – és akár helyetted is – előre gondolkodunk, látva azt, hogy merre fejlődsz, merre nő a vállalkozásod, mely termékeid/szolgáltatásaid a legkelendőbbek, mit hogyan lehet még növelni.

KAPCSOLAT VELÜNK
WordPress Weboldal · UNAS Webáruház · Arculattervezés
Ügyfélgyártó rendszerekben gondolkodunk, ahol az Ügyfeled maximális elégedettsége a fontos!

Ügyfélgyártó rendszerekben gondolkodunk, ahol az Ügyfeled maximális elégedettsége a fontos!

Az már biztosan tudod, hogy az ügyfelek elégedettsége milyen fontos. Nekünk is kiemelten fontos – a Te Ügyfeled elégedettsége!

Hisz ha a növekvő vállalkozásodban gondolkodunk, akkor minőségi szolgáltatást kell nyújtanod, és nekünk is számodra. Így nekünk ugyanolyan fontos az Ügyfeleid minőségi kiszolgálása, mint Neked. Web analitika, SEO analitika, közösségi médiák analízise – csupa csupa száraz és unalmas téma lehet számodra, így ezeket az adatokat is mi elemezzük, és ahol kell, ott javítunk! Gyorsabb weboldal, átláthatóbb közösségi média, kényelmesebb rendszerek, kevesebb kattintás a megrendelésig, rugalmasabb webáruház… Csupa olyan terület, mely nyugodtan készülhet a háttérben, amíg Te a céged mindennapi ügyeivel foglalkozol.

KAPCSOLAT VELÜNK

Kedvencünk az online világ

Úgy érzed, pont erre van szükséged?

Ha tele vagy célokkal, vágyakkal, hatalmas tervekkel akkor itt az idő, hogy lebontsuk végre az utadban álló falakat! Vedd fel velünk a kapcsolatot és alkossuk újra a cégedet és az életedet:

KAPCSOLAT VELÜNK
Go to Top