Mit gondolsz, Tőled függ a siker?

Vajon a vállalkozásod sikerét, pénzügyeit, bevételeit mennyire befolyásolják a gondolataid, vagy akár az érzelmeid?

Mit gondolsz, Tőled függ a siker?2021-04-16T12:57:49+02:00

Vállalkozol? Céget vezetsz? Részt veszel minden siker konferencián, megteszel mindent, mégsem megy?

Biztosak vagyunk benne, hogy a lehető legtöbbet adod bele, hogy minden megteszel azért, hogy sikeres és eredményes legyen a céged, de… vannak olyan tényezők, melyek a legprofibbakat, a maximalistákat is két vállra fektetik időnként. Mert bármennyire is vagy hidegvérű, akármennyire is törekszel arra, hogy a magánéleted ne befolyásolja a munkádat és fordítva, bizony a tudatalatti működésére neked sincs behatásod.

A Blogunkban néhány cikkben összefoglaltuk a lényeget. Mik lehetnek a buktatói, a vállalkozásodnak, min csúszhatsz el, és miért nem megy úgy minden, mint a karika csapás? Olvasd cikkeinket és ha segíthetünk, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

Csak 5 csillagos vélemények

Hornok János Egészen Jól! Unas Webáruház

2005 óta foglalkozom önfejlesztéssel, de Tőletek valami teljesen mást kaptam. Lebontottátok a fals hitrendszeremet, a félelmeimet, hogy újjáépülhessen minden. Hogy webáruházam, üzleti gondolkodásom és az Ügyfelekhez, a pénzhez való viszonyom teljesen megváltozhasson. Őszinteség, kimagasló szaktudás, profizmus, segítő szándék – ez az amit Tőletek kaptam, és amit szívből ajánlok másoknak is! Hogy Ők is valóra válthassák az álmaikat, a szenvedélyüket, az Életüket!

Ghimán Lajos Green Car Szerviz

Már a kezdetektől fogva időt nem sajnáltatok arra, hogy megismerjétek a személyiségünket és a határainkat, amiben mozgunk. Ennek köszönhetően tudtatok azonosulni azzal, amit valóban szeretnénk elérni, és nem azzal amit ki merünk vagy nem merünk mondani! Nyugodtan számíthatsz a lehető legprofibb kivitelezésre és hozzáállásra. Köszönjük Nektek!

Oláh Andrea INIS Business Kft.

Ahhoz, hogy a cégem még több profitot tudjon termelni, az kell, hogy mint tulajdonos és ügyvezető, mind lelkileg és fizikailag rendben legyek, ehhez nagy segítséget kaptam Tamástól és Ágitól. A munkájukat befektetésnek gondolom és gondoltam és már most a többszörösét visszakaptam, hiszen a cégem mégprosperálóbb lett az elmúlt évek alatt.

Oláh Andrea, INIS BUSINESS KFT.
Mészáros Imre Hasenegger Kft.

Évek óta Veletek dolgozom és ez így is marad. Roppant jó érzés, hogy mindenben otthonosan mozogtok, és nem nekem kell kitalálnom ezeket a dolgokat. Szövegírás, web, kinézet, formavilág… Mind-mind 5 csillag! Köszönöm a munkátokat, köszönöm a segítségeteket!

Mészáros Imre, HASENEGGER KFT.
Kellner Emese Wood and Dreams Kft.

Kezdő vállalkozóként legszívesebben pánikba esem az előttem tornyosuló nehézségek láttán. Ilyenkor felhívom Ágit és elmesélem, hogy mi a helyzet, mitől félek, mitől tartok. Pár jól irányzott kérdéssel mindig segítenek Tomival rátalálni a megfelelő válaszokra és erőt adnak, hogy képes vagyok továbbfolytatni. Rettenetesen hálás vagyok a sok segítségért, amit tőlük kapok!

Kellner Emese, WOOD AND DREAMS KFT.
Kerék Mirella DressWell Online Divatház Unas Webáruház

Köszönjük szépen azt a rengeteg időt és energiát amit belefektettetek az Unas Webshopunk létrehozásába és nem utolsó sorban a személyes konzultációkat, amik sokat segítettetek önmagunk fejlődésében!

Kerék Mirella, DRESSWELL WEBÁRUHÁZ

Segíthetünk?

Felkeltettük az érdeklődésed? Ha szeretnél kapcsolatba lépni velünk, keress bennünket bizalommal!

Go to Top